Skoči na sadržaj

O nama

Dezinsekcija bubašvaba,bubarusa,mrava i ostalih insekata u stanovima,kućama,zgradama,lokalima,i državnim firmama i institucijama sa maksimalnom efektivnošću i dokazanim proverenim radnim osobljem sa preko 12+ godina radnog iskustva.Proverite zašto nam je 5000+ klijenata do sada poklonilo poverenje od 2015 e godine do danas.
Dezinsekcija i dezinfekcija bubašvaba i bubarusa u kuhinji,kupatilu,sobama,lokalima,zgradama,stanovima,kućama,restoranima,pekarama,školama,hotelima,hostelima,trgovinama,državnim institucijama,fabrikama i pogonima u gradu Beogradu,u gradu Novom Sadu,Vojvodini i ostalim gradovima u Srbiji od strane starijeg sertifikovanih sanitarnih inženjera,iskusnih i odgovornih ddd tehnologa i biologa po pristupačnim cenama sa 100% učinkom i bezopasnim biorazgradivim preparatima odobrenim od strane Ministarstva Zdravlja.Proverite zašto nam 5000+ klijenata do sada poklonilo bezrezervno i maksimalno poverenje.

O nama

Sajt DezinsekcijaBubasvabe.com namenjen prezentaciji naših usluga specijalističkog bezopasnog regulisanja i dezinsekcije od bubašvaba i bubarusa u stanovima,zgradama-lokalima,kućama i državnim firmama i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala DezinsekcijaBubasvabe.com 064-101-76-87   Dezinsekcija i dezinfekcija bubašvaba i bubarusa u kuhinji,kupatilu,sobama,lokalima,zgradama,stanovima,kućama,restoranima,pekarama,školama,hotelima,hostelima,trgovinama,državnim institucijama,fabrikama i pogonima u gradu Beogradu,u gradu Novom Sadu,Vojvodini i ostalim gradovima… Pročitaj više »O nama

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! css.php

Pin It on Pinterest

Call Now Button